TOP

Foto’s: Modehotel Modez geopend

Het modehotel Modez in Arnhem is geopend. Verschillende designers waren verantwoordelijk voor de inrichting van de twintig kamers.

Creatief directeur Piet Paris heeft ervoor gezorgd dat de gasten van Hotel Modez niet alleen genieten van de prachtig vormgegeven kamers maar er tegelijkertijd ook iets van opsteken, meldt het persbericht.

Gijs Frieling informeert de bezoeker over de modegeschiedenis in een kamer die voorzien is van historische modeprinten, de kamer van Caroline Evers laat de bezoeker kennismaken met alle mogelijke breisels en Thomas Voorn liet zich inspireren door fournituren.

Een gevoel van thuiskomen stond centraal in de ontwerpen van Monique van Heist en People of the Labyrinths. De laatste hebben het erg letterlijk genomen en een foto van hun eigen huiskamer als behang gebruikt, voor Monique van Heist betekent dit gevoel bloemetjesbehang die ze heeft uitgevoerd met een twist.

Wie gebruikt maakt van de lift wordt verrast door een klein modemuseum die gebruikers bij elke verdieping langs modefotografie en illustraties leidt.

(Klik op de foto’s van Boudewijn de Groot voor groter beeld)