TOP

Flagship store Geox in hartje Milaan

Op 25 februari was de opening van de grootste flagship store van kleding- en schoenenmerk Geox. Het gebouw wordt ook wel de Breating building genoemd, het 'Gebouw dat ademt' en staat in hartje Milaan.

Het gebouw valt direct op door de 734 goud-, brons en koperkleurige panelen. De panelen zijn computergestuurd beweegbaar. De winkel verkoopt schoenen en kleding voor vrouwen, mannen en kinderen.

De gasten die bij de opening aanwezig waren kregen niet alleen de collectie Spring/Summer 2010 te zien, maar ze kregen ook een voorproefje van de Women Fall/Winter 2010-2011 collectie. Ballerina’s, hoge laarzen, korte laarsjes en veterschoenen kwamen allemaal in de nieuwe collectie voorbij.

De ballerina’s hebben afgeronde neuzen en details van metaal en kristal, met suède beklede gespen en geometrische sierknopen en strikjes. De laarzencollectie bestaat uit een leren rijlaars met een licht opgeschuurd effect en een musketierlaars met een brede omslag die tot over de knie gedragen kan worden. Daarnaast presenteert Geox ook nog korte laarsjes met hoge hakken en een korsetaansluiting met een strik op de hiel.

Daarnaast is er ook een kledingcollectie van Geox. Deze bestaat onder andere uit een slim fit, een soort trenchcoat, en een donzen jack met langere zijkanten.