TOP

Esquire onthult nominaties Best Geklede Man 2012

Het toonaangevende mannenblad Esquire heeft de vijf genomineerden bekend gemaakt voor Best Geklede Man van 2012. De genomineerden zijn politicus Ronald Plasterk, rapper Sef, regisseur Arne Toonen, zangers Ste¬ en Morrison en Spinvis .

Dit jaar kiest Esquire voor de veertiende keer de Best Geklede Man. Eerdere winnaars waren onder anderen Humberto Tan, Wilfried de Jong, Jules Deelder, Don Diablo en Bram Moszkowicz. Op 4 december zal hoofdredacteur Arno Kantelberg bekendmaken wie de opvolger wordt van Felix Maginn, de zanger van Moke en Esquire’s Best Geklede Man van 2011. De prijs is een blijk van erkenning voor wat Esquire een man op zijn best acht: de man die weet hoe hij zijn inhoudelijke kwaliteiten weet te vertalen in uiterlijke verschijningsvorm.

Stemmen
De winnaar wordt gekozen door de lezers van Esquire; op Esquire.nl/BGM kunnen zij vanaf deze week hun stem uitbrengen. De exclusieve Best Geklede Man-avond vindt dit jaar plaats in het nieuwe hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht, gevestigd in de voormalige Openbare Bibliotheek. De inrichting van het hotel is in zijn geheel verzorgd door Marcel Wanders. De winnaar krijgt naast eeuwige roem ook een award én een horloge uit de manufactuur van luxemerk Montblanc. De december editie, met daarin een uitgebreide fotoshoot van de genomineerden, in het Andaz Amsterdam Prinsengracht, ligt op 21 november in de winkel. Stemmen kan via www.esquire.nl