TOP

Brunotti introduceert modieuze Brunotti NMTC collectie

Een nieuwe markt open breken. Dat wil boardsports lifestyle merk Brunotti. Voor winter 2013-2014 brengt Brunotti daarom voor de modebranche: de Brunotti NMTC collectie. Een stoere modecollectie met een link naar de boardsports lifestyle.

Naast de sportbranche de modebranche veroveren doe je niet zomaar. Brunotti breidt dan ook stap voor stap haar modecollectie uit. Een half jaar geleden introduceerde het merk de modieuze sublijn: de casuallijn Explore. Met de introductie van de Brunotti NMTC collectie voor volgend seizoen streeft Brunotti naar een meer gebalanceerde collectie voor de moderetail.

Bread & Butter
De Brunotti NMTC collectie staat voor No Matter The Conditions. De collectie bestaat uit stoere, modieuze jacks voor vrouwen en mannen met een mix van mode, technische features en authenticiteit. Volgens het merk vullen mooie basics zoals knits, sweats, T-shirts en accessoires de collectie aan. De modebranche zal in januari 2013 groots kennis kunnen maken met de collectie. Brunotti presenteert dan de Brunotti NMTC collectie op de internationale modevakbeurs ‘Bread & Butter’ in Berlijn.

Verkoop?
De verkoop van de nieuwste Brunotti-lijn zal worden verzorgd door Bulthuis agenturen. Het zelfstandig mode agentuur heeft jarenlange ervaring in de segmenten mode, casual wear en sports fashion en het huidige portfolio met merken zoals Colmar Ski and Golf, Colmar Originals, Kyboe, Deserious wordt vanaf 1 januari 2013 uitgebreid met de modecollectie van Brunotti.