TOP

Eigen webshop Oger nu geopend

Na de aankondiging enkele maanden geleden openden vorige week dan echt de virtuele deuren van Oger's eigen webwinkel.

De Amsterdamse herenmodezaak biedt klanten nu de mogelijkheid om 24 uur per dag de collectie van Oger online te bekijken en kopen.

Aanvulling
Diverse kledingstukken, schoenen en accessoires uit de nieuwe najaarscollectie van 2012 die bij Oger in de winkels hangen, zijn vanaf vandaag ook in de nieuwe webstore verkrijgbaar. De online shop is een aanvulling op het huidige aanbod van Oger-winkels. Het bedrijf heeft filialen in Amsterdam, Antwerpen, Den Haag en Rotterdam.

Service
“De service die bij ons hoog in het vaandel staat en die onze klanten gewend zijn in de stores, willen wij in de online beleving doorvoeren”, aldus Sander Lusink, directeur marketing en communicatie van Oger. “We waren een van de eersten die op zondag open gingen en doordeweeks tot 18.30 uur open bleven. Met deze webstore maken we het onze klant nog makkelijker om op het gewenste moment de juiste aankoop te doen.”

Merken
Oger zal in de webstore ieder seizoen diverse items aanbieden uit de nieuwe collecties, die op dat moment ook verkrijgbaar zijn in de winkels. Het bedrijf verkoopt herenmode uit het hoge segment  en biedt merken aan als Lanvin, Etro, Zimmerli, Woolrich, Santoni en verschillende eigen lijnen.