TOP

Efficiënt inkopen op Benelux Golf Fair

Inkopers in de golfbranche kunnen alvast twee data in hun agenda noteren. Op 16 augustus vindt de Golf Fashion Fair plaats en op 4 en 5 oktober staat opnieuw de Benelux Golf Fair op het programma.

Vooruitlopend op de Benelux Golf Fair wordt op 16 augustus voor de derde keer de Golf Fahion Fair gehouden. Deze kleinschalige inkoopbeurs biedt leveranciers van textiel, schoenen en accessoires in de golfbranche een mogelijkheid tot een eerder contact met hun klanten. Door dit vroege tijdstip in de inkoopperiode kan een correcte levertijd nog beter worden gegarandeerd.

 

Begin oktober vindt voor de 19e keer de inkoopbeurs voor de golfbranche in de Benelux plaats. De Benelux Golf Fair heeft tot doel de leveranciers, importeurs, distributeurs en agenten een platform te bieden voor contacten en voor orders. Deze business-to-business beurs is niet toegankelijk voor consumenten, maar staat wel open voor bedrijven met een zakelijk belang in de golfbranche.

 

De Benelux Golf Fair houdt het eenvoudig. Het is geen luxueuze beurs met opvallende presentaties, maar een werkbeurs met een lage kostenstructuur. Het merkenaanbod is nagenoeg volledig. Beide beurzen vinden plaats bij Amstelborgh-Borchland in Amsterdam-Duivendrecht.