TOP

Eerste prijs voor stand Hopsan op Playtime

Het Franse magazine Milk heeft de stand van Hopsan babykleertjes verkozen als leukste stand op de Parijse kindervakbeurs Playtime.

Hopsan-ontwerpster Thea van Dalen richtte de stand in met een Betuws boerderijtje van karton. “Ik ben uit 250 exposanten uitgekozen als standhouder met de meest innovatieve en opvallendste stand. Er waren veel grote en bekende merken aanwezig en dan is dat een hele grote eer voor Hopsan. Het was grappig om inkopers te zien rondlopen met onze meegebrachte appels uit de Betuwe.” Het Betuws boerderijtje komt terug in de verpakking van de kleertjes: een mooi versierd doosje waarvan de ramen en deuren open kunnen. “Urenlang speelplezier gegarandeerd!”, lacht Thea.

Hopsan babykleertjes is opgezet op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Er worden alleen natuurlijke en ecologisch verantwoorde materialen gebruikt. Ook wordt grote aandacht besteed aan het voorkomen van verspilling van grondstoffen. Bepaalde kledingstukken worden volledig naadloos geproduceerd, voor een verhoogd draagcomfort , maar ook om verspilling van grondstoffen te voorkomen.

De eerste keer op Playtime is in meer opzichten een succes: na Nederland, België, Engeland en Duitsland, heeft Hopsan nu ook verkooppunten in Frankrijk.

www.hopsan.nl