TOP

Dyanne Beekman vanavond in Look of Love

Dyanne Beekman is weer terug in televisieland. De presentatrice is vanavond te zien met Robert ten Brink in het nieuwe programma 'Look of Love'. Het programma helpt stellen die het in hun relatie even niet meer zien zitten. Voor Beekman is het erop of eronder. "Als dit niet scoort, dan stop ik ermee", zegt Beekman in de Spits.

Dit is de kroon op wat ze in twintig jaar heeft opgebouwd. Veel mensen zullen Beekman alleen kennen als stylist en haar niet associëren met liefdesrelatie, maar Beekman wil dit ‘misverstand’ uit de wereld helpen. Haar werk gaat veel verder dan alleen kledingtips geven. Het gaat ook over de vraag wie je bent, zegt ze in de krant.

In het programma zijn de rollen tussen de presentatoren verdeeld. Ten Brink voert de gesprekken en Beekman zorgt voor de styling en het zelfbeeld van de kandidaten.

Modeprogramma’s
Dit is niet de eerste keer dat de imagostylist een modeprogramma op televisie presenteert. Beekman presenteerde ‘Wat Je Ziet Ben Jezelf’, maar dit programma is vrij snel van de buis gehaald. Eerder was ze ook al te zien in de metamorfoseprogramma’s ‘Looking Good’ en ‘Passion for Fashion’.

Look of Love begint om 21:30 uur op RTL 4.