TOP

Duurzame mode bij de Dutch Sustainable Fashionweek

Na de succesvolle editie van vorig jaar, komt de Dutch Sustainable Fashionweek terug in 2015.

Van 9 tot en met 18 oktober organiseert Goodbrandz opnieuw de Dutch Sustainable Fashionweek in samenwerking met Urgenda, MVO Nederland, InRetail, Euretco en het Ministerie van infrastructuur en milieu.

Impact 

In 2014 was de eerste editie van de verantwoorde modeweek waaraan 100 retailers meewerkten. Deze was zo succesvol dat verschillende instanties, gemeenten en bedrijven Goodbrandz hebben benaderd om de impact van de campagne te versterken.

Duurzame mode

Uit onderzoek blijkt dat er interesse is voor duurzame mode, maar dat de consument niet weet waar zij deze collecties kan kopen. Daarom wil Goodbrandz verantwoorde kleding onder de aandacht brengen met de campagne Dutch Sustainable Fashionweek.

Meedoen

Tot half september kunnen retailers zich aanmelden bij de campagne. Voor 250 euro ontvangt de deelnemer een basispakket met promotiemateriaal voor duurzame kleding. Door de landelijke media-activiteiten worden de deelnemers nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.

Retailers kunnen zich inschrijven tot 11 september 2015. Er kan hiervoor contact opgenomen worden met Goodbrandz, eventmanager Maycke de Weger (020-2100134, maycke@goodbrandz.nl).