TOP

Doutzen Kroes opent eerste G-Star Women Store

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes opende op vrijdag 4 oktober de allereerste G-Star Women Store wereldwijd in Amsterdam.

De nieuwe jeanswinkel aan de Leidsestraat  kon tijdens de openingsceremonie rekenen op het bezoek van bekende Nederlandse vrouwen als Lieke van Lexmond, Stacey  Rookhuizen en special guest Doutzen Kroes.

 

G-Star Women

G-Star Women is een winkel die een brede reeks aan jeans biedt voor vrouwen. De inrichting van de winkel op de Leidsestraat bestaat uit de herkenbare ruwe G-Star-materialen. Deze worden gecombineerd met zachtere kleuren, afgeronde hoeken en lange gordijnen.

 

Dance4life
Tijdens de opening werd ook de collectie G-Star Women selected by Vogue voor Dance4life gelanceerd. Van deze denimcollectie gaat de volledige opbrengst naar de organisatie dance4life, waar Doutzen Kroes ambassadrice voor is. De collectie is tot 1 december verkrijgbaar in alle winkels van G-Star en de Bijenkorf. Met deze denimlijn steunen G-Star en het modeblad Vogue de initiatieven van Dance4life om hiv en aids te bestrijden en bespreekbaar te maken.