TOP

Pink & Blue Kids Trade Fair trok minder bezoek

De vakbeurs Pink & Blue Kids Trade Fair die op 23 en 24 september 2012 werd gehouden in de Brabanthallen te Den Bosch, trok minder bezoekers. De vernieuwde opzet werd echter positief ontvangen.

De organiserende Vereniging Baby en Kleutervak had geïnvesteerd in een nieuwe opzet: een binnenplein met catering en seminarruimte en daaromheen de stands van de leveranciers. Om de interactie met retailers te vergroten waren er dagelijks twee workshops: over social mediagebruik en over winkelpresentatie. Beide workshops kregen ruime belangstelling.

Volgens de organisatie waren het de sfeer, de entourage en nieuwe opzet die zorgden voor een ‘winning mood’ op de beursvloer.

De jaarlijkse Pink & Blue Kids Trade Fair trok minder bezoekers dan vorig jaar: ruim 250 kindermodeprofessionals bezochten de beurs. Ook de geplaatste orders waren in overeenstemming met het heersende economische klimaat. De kwaliteit van het bezoek lag wel hoog, want exposanten constateerden dat het bezoek daadwerkelijk geïnteresseerd was in wat er gepresenteerd werd.

Pink & Blue Kids Trade Fair wordt georganiseerd door de Vereniging Baby en Kleutervak

Contact: H. Jurrius, , tel. 023-5158801

Bekijk hieronder het promotiefilmpje van de beurs