TOP

Doorverkoop winterjassen ‘dit seizoen echt vreselijk’

Ruim eenderde van de winkeliers (36%) vindt dat de doorverkoop van de winterjassen echt vreselijk is geweest. De poll die doorliep tot eind oktober 2011 is tekenend voor de slechte start van het winterseizoen.

In totaal brachten 108 bezoekers van Bengels.nl hun stem uit. Daarvan is slechts 4% helemaal door de winterjassen heen. 8% is er weliswaar niet helemaal doorheen, maar vindt dat hun restant geen naam mag hebben. Een op de vijf stemmers is eveneens relatief gelukkig, want zij zijn in oktober toch al driekwart van de voorraad kwijtgeraakt.

Drama
Maar dan komt het: in totaal is tweederde van de pollers helemaal niet blij met de doorverkoop van de winterjas. 33% geeft aan dat in oktober 2011 iets meer dan de helft van de jassen er nog hangt. En inderdaad: nog eens 36% vindt dat de doorverkoop echt vreselijk is geweest dit seizoen (36%).

Uitstelgedrag
Lees hier wat Marion en Felicity Reijnders van kindermodewinkel Bengels in Den Bosch zeggen over het uitstelgedrag van de klant. Liesbeth Kuijpers van Liesje is Lief in Geldermalsen vertelt over de winterjassenverkoop van Lief en Mim-pi.

En heb jij achteraf gezien de winterjassen goed ingekocht? Je kunt alleen deze week nog meestemmen met de tweede poll over winterjassen. Je vindt ‘m op onze homepage.