TOP

Flink wat kleur in nieuwe voorjaarscollectie H&M

We zijn voorlopig nog niet van de felle snoepkleurtjes af als het aan H&M ligt. De modeketen presenteerde vorige week 3 november de nieuwste lentecollectie voor mannen en vrouwen.

Mannen moeten eraan geloven: dit voorjaar staat de collectie in het teken van kleur! Nog steeds is felgeel belangrijk voor basicsartikelen zoals T-shirts of sportieve bootschoenen. Ook oranje is volop terug te vinden in de collectie van H&M. Zo zijn pullovers, jacks, broeken en grof gebreide truien voorzien van deze kleur. Verder komt de keten komt zelfs met een fuchsiaroze pak.

Ook zal de mannelijke consument waarschijnlijk wel even moeten wennen aan sommige excentrieke artikelen, zoals de korte leren broek, het korte double-breasted jasje met de wijdere pantalon, de tuinbroek en jasje met gestreepte mouwen (zie hiernaast).

De vrouwencollectie
Voor vrouwen is de collectie ook voorzien van flink wat kleur zoals knalgeel en oranje. Maar belangrijk is vooral de fit die het beste omschreven kan worden als gekleed en soepel vallend. Key-item uit de collectie is een wit pak waarbij de snit een tomboy-look accentueert. Verder zijn er jasjes in kimonostijl, wikkeljurkjes en wijde pantalons. Hoofd van H&M Design, Ann-Sofie, zegt over de collectie: “Nieuwe materialen spelen dit voorjaar een belangrijke rol en geven bestaande silhouetten een vernieuwde uitstraling.”