TOP

Dit is de nieuwe ceo van Van Gils

Van Gils heeft bekendgemaakt wie Harry van der Zee, de huidige ceo van het mannenmodemerk, opvolgt. De nieuwe Van Gils-ceo is een onbekende in de modebranche.

De nieuwe Van Gils-ceo heet Laurens Jan Blok en werkte niet eerder voor een kledingbedrijf. Blok was hiervoor vooral actief in business consultancy, met name financiële functies. Zo was hij cfo bij elektrotechnische groothandel Rexel en financieel directeur Benelux bij Nestlé Professional. Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel is Blok per 1 oktober 2017 in dienst getreden als bestuurder en gevolmachtigde.

Onlangs werd bekend dat Harry van der Zee, de huidige ceo van Van Gils, terugkeert naar Micro Fashion. Van der Zee heeft twee jaar voor Van Gils gewerkt; daarvoor was hij ook al van 2006 tot 2015 directeur van Micro Fashion, het moederbedrijf van Profuomo en Michaelis

“De kans die mij bij Micro Fashion geboden werd sprak mij enorm aan, ook omdat ik zelf aan de basis heb gestaan van de transformatie die Micro Fashion de afgelopen jaren heeft doorgemaakt,” vertelt Van der Zee aan Textilia. “Ik heb de afgelopen twee jaar met veel plezier bij Van Gils gewerkt en de basis kunnen leggen voor verdere groei.”