TOP

Mannenmodelabel Van Gils opent showroom in Amsterdam

Het Nederlandse mannenmodemerk Van Gils heeft op de Van Baerlestraat in Amsterdam een showroom geopend voor retailers.

De nieuwe showroom van Van Gils is gevestigd boven de brandstore van het merk in de Van Baerlestraat. Dit biedt klanten uit eigen land, maar ook uit het buitenland de mogelijkheid om zowel de huidige collectie als die van het volgende seizoen (zie foto’s onderaan) te zien en te voelen. De nieuwe showroom van Van Gils in Amsterdam is de vierde van het merk. Retailers kunnen de mannenmodecollecties ook bewonderen op de locaties in Breda, Antwerpen en Kopenhagen.

Samenwerking

Het was dubbel feest tijdens de officiële opening op woensdag 20 maart voor het mannenmodemerk. Tegelijkertijd werd namelijk de samenwerking met het Nederlandse sieradenmerk Resident Jewelry gevierd. Deze sieradenlijn bevat handgemaakte armbanden van Italiaans leer met gouden of zilveren sluitingen in de vorm van grachtenpanden. Deze worden verkocht in de winkels van Van Gils en in de webshop.

Van Gils-34_CreamPR

Miel van Gils

Van Gils is een Nederlands merk dat in 1948 in de Brabantse dorpskleermakerij van Miel van Gils is ontstaan. Hij begon zijn loopbaan samen met zijn broer als kleermaker na de Tweede Wereldoorlog. Maar de ambities van Miel van Gils reikten verder en binnen afzienbare tijd bouwde hij het bedrijf uit tot een internationaal succesvol mannenmodemerk. Miel van Gils overleed in 2015.

20190325_095405

20190320_191638

20190320_191632