TOP

Diane von Fürstenberg ontwerpt kindercollectie voor Gap

De tweede kindercollectie van Diane von Fürstenberg voor Gap ligt vanaf vandaag in de winkels. Het gaat om een bont bedrukte collectie voor baby's en meisjes tot veertien jaar.

Vrouwenmodedesigner Diane von Fürstenberg neemt meisjes mee op een avontuurlijke safari met een collectie van hemdjes, T-shirts, jurkjes en shorts in bonte kleuren en exotische prints. Het doorgaans uitgesproken kleurenpalet van de in Amerika wonende, Belgische ontwerpster komt tot leven met Afrikaanse geïnspireerde prints en illustraties van tijgers, zebra’s en exotische vlinders.

Speels en avontuurlijk
“Het was heel prettig om een kindercollectie te ontwerpen. Deze keer gaat de collectie over avontuur met evenveel aandacht voor kleur als voor prints. Ik vind het resultaat speels en perfect voor de kleine verkenners van de wereld”, aldus Von Fürstenberg in een persbericht. “We zijn na de eerste succesvolle collectie  blij opnieuw samen te werken met Diane”, zegt Steve Sunnucks van Gap.

De collectie is vanaf 25 april wereldwijd te koop in de winkels en de webwinkel van Gap. Klik op deze link om het schattige filmpje van deze Gap Explorer-collectie te zien