TOP

Meer ruimte voor starters op kleine fabriek #17

Kleine fabriek wil de pareltjes in het kindersegment een passende plek aanbieden. Daarom zal er tijdens de kindervakbeurs op 7 en 8 juli 2013 in de Amsterdam RAI (nog) meer ruimte zijn voor startende merken.

Het platform Sta(i)rs waar sinds vorige editie debutanten in het Star segment konden exposeren, krijgt een vervolg in een iets aangepaste vorm. Daarmee wil de beurs aandacht geven aan een geselecteerd aantal nieuwkomers, kleine inspirerende start ups, single product merken of exclusieve sub-labels.

Ook in de sectie Object+ komt meer ruimte voor startende labels in antwoord op een toenemende vraag uit de markt. Het gaat om een basic optie in dit deel van de beurs. De nieuwe presentatiemogelijkheid is specifiek gericht op kleine creatieve merken voor wie een reguliere stand nog te groot of te hoog gegrepen is.

Object, Star, Industry en Blueprint ongewijzigd

De indeling van Kleine Fabriek in aparte gedeelten voor onder andere accessoirelabels en jeansaanbieders blijft verder ongewijzigd. Object+ is de ruimte voor aanbieders van speelgoed, beddengoed, meubels en interieuraccessoires. Star herbergt merken met een eigen handschrift. Industry-merken zijn trendgevoelig en richten zich op stoere kids en tieners. Voor de merken van Blueprint?is denim essentieel.

Voor algemene informatie en deelnemende merken:

www.kleinefabriek.nl   

www.facebook.com/kleinefabriek

www.twitter.com/kleinefabriek