TOP

Derde editie Safety&Fashion@work op 14 en 15 april in Ahoy Rotterdam

Op 14 en 15 April 2010 vindt in Ahoy Rotterdam voor de derde maal het gratis evenement Safety&Fashion@work plaats.

In korte tijd is dit in Nederland uitgegroeid tot hét onafhankelijke vakevenement op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, accessoires en corporate fashion. Organisatoren Kluwer, HCW en AVAG bieden actualiteit in een nieuw jasje. Spectaculaire product- en modeshows, sfeer en beleving krijgen volop aandacht tijdens het evenement. En bovendien krijgen bezoekers een actueel overzicht van alle producten, diensten en ontwikkelingen.

Bezoekers
Bezoekers van de beurs zijn onder andere (mede-)beslissers en adviseurs bij de aanschaf van producten en diensten op het gebied van veiligheid en fashion. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidskundigen, arbocoördinatoren, arbeidshygiënisten, facilitymanagers en inkopers. Zij zijn afkomstig uit heel diverse branches, van bouw en beveiliging tot industrie, communicatie, retail, wasserij, horeca, zorg, overheden en transport. Deze inkopers vertegenwoordigen verschillende disciplines vanuit de overheid, maar ook inkopers vanuit het commerciële bedrijfsleven zullen sterk vertegenwoordigd zijn.

Exposanten
Het event biedt ruime gelegenheid tot netwerken en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Voor leveranciers, producenten, opleidingsinstituten, communicatiebureaus of brancheverenigingen is dit daarom de perfecte plek om hun doelgroep te ontmoeten. Exposanten kunnen zich aanmelden via www.safetyandfashionatwork.nl. Daar staat ook informatie over de verschillende exposantenpakketten.

Waarom naar Safety&Fashion@work?
Dankzij Safety&Fashion@work raken bezoekers in één keer op de hoogte van alle trends en veranderingen rondom actuele producten en diensten en hoe zij die duurzaam kunnen inkopen. Zo weten bezoekers straks precies aan welke veiligheidsnormen medewerkers en kleding moeten voldoen, wat er verkrijgbaar is en welke modetrends en innovaties op komst zijn. Men kan een vakkundig advies krijgen hoe de huisstijl van een bedrijf terug kan komen in de bedrijfskleding met behoud van het comfort van de drager.

Op 14 april vindt tijdens Safety&Fashion@work een discussieforum plaats over duurzaam inkopen, waaraan vele prominente partijen deelnemen. Op 15 april is er een actualiteitenmiddag over arbeidsveiligheid. Het thema is VCA & LMRA optimaal toepassen, met als kernwoorden leiderschap, opleiden en auditing
.

Spectaculaire AWARD-uitreikingen
Daarnaast vindt tijdens het vakevenement de uitreiking plaats van twee awards. Op 14 april reikt de AVAG, de branchevereniging voor arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid, een award uit voor het meest innovatieve Persoonlijk Beschermingsmiddel.

Bezoekers mogen meebeslissen wie de awards gaan winnen. Op 15 april vindt tijdens een spectaculaire dinnershow de 6e editie plaats van de Corporate Fashion Award. Een vakjury zal samen met genodigde winaars kiezen uit diverse genomineerde projecten en bedrijven. Meer informatie over de awards is te vinden op www.safetyandfashionatwork.nl.

Safety én Fashion
Een trendy stijl en functionaliteit sluiten elkaar niet uit, maar vullen elkaar juist aan. Dat is bewezen op de internationale vakbeurs A+A die in november 2009 gehouden werd in Düsseldorf. Ondanks de recessie trok de beurs een recordaantal bezoekers: 55.800 tegenover 55.200 in 2007. Dit maakt nog eens duidelijk dat de belangstelling voor en behoefte aan kennis over beroeps- en veiligheidskleding én corporate fashion groeiende is. Met het event Safety&Fashion@work voorzien de organisatoren in die behoefte in Nederland.

Tijden en locatie
De openingstijden van het vakevent zijn op 14 en 15 april van 10.00 uur tot 18.00 uur. Gratis toegangskaarten zijn aan te vragen via www.safetyandfashionatwork.nl. Daar staat ook een routebeschrijving naar AHOY Rotterdam. Aan de kassa van AHOY kunnen bezoekers op beursdagen kaarten verkrijgen voor € 25,-.