TOP

De Jersey pants van ALBERTO

Alberto presenteert een evenwichtige, hoogwaardige en stijlvolle broekencollectie die de huidige behoeften en vereisten combineert.

Het verlangen naar vrijheid is overal groot. Een begrip met een grote betekenis. Dat geldt meer dan ooit ook voor de mode, die – zoals ALBERTO ze ziet – een functie als seismograaf van de tijden waarin we leven te vervullen heeft. Als resultaat presenteert het broeklabel van Mönchengladbach voor het winterseizoen 2021 een evenwichtige collectie, die zowel geschikt is voor de home-office binnenshuis als om lekker mee naar buiten te gaan en die op een stijlvolle manier de huidige behoeften en vereisten combineert. In het geval van de huidige Jersey pants van ALBERTO staat vrijheid voor tijdloze looks. Omdat ze optisch en kwalitatief aan de hoogste vereisten voldoen en zo vele jaren doorstaan hebben. Vrijheid staat echter ook voor veelvuldige styles en combinatiemogelijkheden voor bijna elk moment. En ten slotte staat vrijheid voor een perfecte snit en innovatieve, comfortabele materialen, die niet beperkend zijn en waarvan men de waarde bij het dragen pas volledig leert kennen.

Omdat de buitengewone comfortabele broeken net zo aangenaam dragen als een tweede huid en er zelfs na urenlang dragen volkomen kreukvrij en correct uitzien. Een fijne tint, waartoe overigens ook luxe kleur- en patronen bijdragen. Zo zetten super jerseys in op slanke snit en unikleuren om dan vooral met details zoals ingewerkte riemelementen in de boord te scoren. Printed Jerseys daarentegen komen nu eens subtiel naar voren met filigraan minidot-dessin, nu eens extrovert als cosy camouflage met camouflageprint of dan weer als cosy check-style. Eveneens nieuw: een sportief tapered-fit met rubberen ritsen. Alle Key-styles hebben gemeen dat ze zo comfortabel zijn dat men ze zelfs niet meer wil uittrekken. Jersey pants van ALBERTO maken de dag in de homeoffice gegarandeerd perfect. En ook daarbuiten wordt men er zeker graag mee gezien!


MEER INFORMATIE:

Kijk voor meer informatie op www.alberto-pants.com
facebook@ALBERTO.Pants
https://www.instagram.com/albertopants/?hl=nl

I