TOP

‘Creative Green Logisitics’ is thema van Avond aan de Amstel

De zestiende Avond aan de Amstel op 8 oktober gaat over de manieren waarop bedrijven, door middel van creatieve oplossingen, efficiënter en groener hun logistieke processen kunnen organiseren.

Vervoer in mode kost veel geld en is vervuilend. Inventieve bedrijven reduceren kosten door hun logistiek zo te organiseren dat er minder vervoerskilometers worden gemaakt. Over innovatief vervoeren gaat het op 8 oktober.

Sprekers
De sprekers van de avond zijn Edwin Rafelaar en Reinier Reumer. Rafelaar is Operations Manager Transport bij TNT. Samen met Intres en Modint is hij actief in het opzetten van innovatieve vrachtarrangementen, waaronder de ‘retourlogistiek’. Hierbij wordt het verpakkingsafval teruggenomen uit de kledingwinkels. Reinier Reumer is Operations Manager Logistiek bij Intres supply Chain. Dit bedrijf heeft op het gebied van duurzame logistiek belangrijke initiatieven genomen.

Bezoek
Het is mogelijk om de Avond aan de Amstel in Amsterdam te bezoeken. De zitplaatsen zijn beperkt, het is mogelijk om jezelf op te geven door een mail te sturen naar jonkers@modint.nl. Entree is 15,- euro.