TOP

Création Gross herlanceert CG Club of Gents

De omzet van het Duitse mannenmodebedrijf Création Gross steeg in 2010 met 11 procent naar een recordhoogte van 50.5 miljoen euro. De aandacht ligt dit jaar op de herlancering van het progressievere merk CG, dat met een nieuwe naam CG Club of Gents, een jongeren doelgroep moet aantrekken.

2010 gaat de boeken in als het beste jaar uit de geschiedenis van het Duitse modebedrijf. Het klassiekere merk Carl Gross is nog steeds verantwoordelijk voor de meeste omzet, maar het progressievere merk CG Club of Gents groeit het hardst.

Marketingoffensief
Dit jaar richt Création Gross alle pijlers op het jongere merk CG Club of Gents, dat vorige week donderdag op het hoofdkantoor in Hersbruck opnieuw gelanceerd. Niet alleen de naam is nieuw, CG Club of Gents, ook het logo onderging een restyling. Het komende seizoen start het modebedrijf met en een marketingoffensief om een jongere doelgroep aantrekken. Met de reclamecampagne ‘CG is out!’, waar duidelijk de verandering van naam en logo in beeld komt, wordt ook de consument op de hoogte gebracht.

Lees een uitgebreid interview met directeur Peter Gross in de mannenmodespecial die half juli uitkomt.