TOP

Data modebeurzen Euretco en Intres in Brandboxx bekend

Euretco en Intres organiseren van 31 januari tot en met 2 februari de mannenmodebeurs Man&zo. Voor de vrouwenmodeleden van de retailorganisatie is er Vrouw&zo, die op maandag 14 en 15 februari plaatsvindt.

Man&zo is vanwege succes uitgebreid naar drie dagen om zo de mannenmodeleden meer tijd te geven hun orders onder te brengen. Zo’n 45 merken presenteren er de herfst/wintercollectie 2011, waaronder British Indigo, Tenson, Alberto, Reset, Arma, M.E.N.S., Carl Gross, Carter&Davis, Casa Moda, Altio, Culture, Immediate, Alan Red Roy Robson, Digel, Meyer Hosen, Micro, Donders, Linea Italia, R2, BBNY, 7Square en Olymp.

Vrouw&zo

Op maandag 14 en 15 februari 2011 vindt Vrouw&zo plaats. Ongeveer 45 merken presenteren hier de herfst/wintercollectie 2011 met onder andere Erfo, Freya, C.Collections, Zerres, Si Company, Germaine, Rino & Pelle. Een volledige lijst van deelnemers aan de Vrouw&zo wordt in januari 2011bekendgemaakt.

Jas&zo
De allereerste beurs en oriëntatiemoment voor het winterseizoen van 2011 staat gepland op maandag 10 januari 2011. Jas&zo biedt ruimte aan damesjacks-, jassen- en accessoireleveranciers. Zowel de gerenommeerde namen als ook de vernieuwers zijn vertegenwoordigd op deze beurs. Dit keer zijn er in totaal 28 aanbieders waaronder Franca Luca, Wellensteyn, Maksar, Reset, Easy Comfort, Lebek, Gelco, Damo, Isabell.

Actueel& Zo
Dit voorjaar organiseert Euretco ook de derde editie van Actueel&zo. Afhankelijk van de start van het seizoen zal deze beurs plaatsvinden op 11 of 18 april. Op de Actueel&zo zijn zowel dames- en herenleveranciers met korte termijn collecties en/of voorraad als ook accessoireleveranciers vertegenwoordigd.

Let op, de beurzen zijn alleen toegankelijk voor Euretco en Intresleden en vinden plaats in Brandboxx in Almere.