Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van textilia.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Close-up: Rick Moorman

In de rubriek Close-up zitten we op de huid van een modeprofessional. Deze keer: Rick Moorman, eigenaar van mannenmodewinkel House of Men in Amsterdam en daarnaast radiomaker, performer en schrijver.
Wat is je vroegste mode-ervaring? “Die had ik al met vijf maanden, toen ik in een houten kistje op de tafel werd gezet in de kleermakerij van mijn ouders. Niet dat ik me dat nog herinner, maar het vak is me dus wel met de paplepel ingegoten. Overigens heb ik niet zozeer iets met kleding

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl