TOP

Claim your FAME in the Puma Dance Crew

De release van Fame, de winnende dansfilm uit de jaren '80, is voor Puma aanleiding om op zoek te gaan naar nieuw Nederlands danstalent. De beste dansers krijgen de kans om op te treden bij de officiële Nederlandse première van Fame op maandag 5 oktober 2009 in Amsterdam.

Het uploaden van een dansvideo is voldoende om de weg naar roem een vliegende start te geven. Vanaf heden is de website http://www.generationfame.nl/puma het platform voor iedereen die zijn ´minute of fame´ wil claimen. Deelnemers maken kans om een plaats te veroveren in de Puma Dance Crew die tijdens de Fame filmpremière op 5 oktober op zal treden.

So you think you can dance

Dansers met de meeste stemmen op de website worden uitgenodigd voor de auditiedag op 26 september 2009. De overige deelnemers aan de auditiedag worden geselecteerd door Jan Kooijman en Roberto da Costa -beide juryleden van het RTL5 programma ‘So you think you can dance‘. Uiteindelijk zullen de tien beste dansers van de auditiedag de Puma Dance Crew gaan vormen. Gehuld in de nieuwste Pumacollectie mogen zij tijdens de première van Fame hun danskunsten presenteren.

Overigens maken fans van Fame zonder danskwaliteiten ook een kans om aanwezig te zijn op de première. Hoe? Door vanaf 7 september een product uit de Pumacollectie aan te schaffen bij Perry Sport.