TOP

Sport+eve wordt Perry for Women

Helaas liepen sportieve vrouwen het afgelopen jaar de deur niet plat bij sportretailconcept Sport+eve. Door beperkte formuleaanpassing en naamswijziging hoopt Perry echter een breder publiek aan te trekken en toch de basis van het concept van Sport+eve te bewaken.

In Nijmegen waren vorige week bij Sport+eve al de eerste signalen van een ‘koersverandering’ zichtbaar. Merchandisers waren druk bezig met het weghalen van de oude logo’s van de vrouwensportzaak. Gezien de grote naamsbekendheid van Perry is er nu dan gekozen om de toepassende naam Sport+eve te wijzigen in de voor de hand liggende Perry for Women.

Waar zijn de vrouwen?

“Vanaf de pilot fase zijn we overtuigd dat er markt is voor een exclusieve Sport+Fashion winkel voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt ook dat vrouwen erg enthousiast zijn over deze formule. Omzet, locatie en tegenvallende bezoekersaantallen hebben er in geresulteerd dat we Sport+eve zullen omdopen naar Perry for Women“, aldus Monique Koopman commercieel directeur van Perry. “We geloven nog steeds in de kracht en succes van het concept, de naamsbekendheid van Perry moet ons gaan helpen.”

Deze maand worden de winkels van een nieuwe ‘Perrylook’ voorzien. De collecties zullen overigens nog steeds onderscheidend zijn op die van Perry Sport & Outdoor winkels.