TOP

Perry opent nieuw vlaggenschip in Utrechts Hoog Catharijne

Sportketen Perry opent op 21 april 2018 een nieuwe flagshipstore in het vernieuwde Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne. In deze vestiging introduceert de formule de ‘experience box’, waar onder meer kleding gepersonaliseerd kan worden.

Perry neemt na ruim vijftig jaar afscheid van het huidige pand aan het Utrechtse Vredenburg. In april opent het een aantal meter verderop, in de nieuwbouwvleugel van Hoog Catharijne. Op deze locatie krijgt het Perry-winkelconcept – dat in december 2016 in de Amsterdamse Kalverstraat werd gelanceerd – een vervolg.

Experience box

Nieuw in Perry Utrecht is de ‘experience box’, een multifunctionele ruimte waar kleding gepersonaliseerd kan worden. Daarnaast kunnen er verschillende events, trainingen en try outs worden georganiseerd, in samenwerking met merken. Ook geeft de retailer aan open te staan voor evenementen met lokale (sport)ondernemers.

Schoenadvies

De in Amsterdam geïntroduceerde SafeSize scan was tot nu toe bij Perry exclusief voor de runningsectie beschikbaar. In Utrecht wordt met behulp van de 3D-scan ook schoenadvies gegeven voor volwassenen en kinderen en naast running ook voor voetbal- en wandelschoenen.

Perry Utrecht 2

Perry verhuist naar een andere pand aan het Utrechtse Vredenburg. 

Perry Utrecht 1

Perry Utrecht 3

De Experience Box in de nieuwe Perry in Utrecht.