TOP

Cheap Monday en Specsavers ontwerpen brilmonturen

Modelabel Cheap Monday komt met een nieuwe collectie voor brillenketen Specsavers.

Het Zweedse modelabel Cheap Monday heeft in samenwerking met Specsavers een nieuwe brillencollectie ontworpen. De collectie bestaat uit 24 monturen en zes zonnebrillen.

Collectie
De nieuwe collectie, die bedoeld is voor zowel mannen als vrouwen, is ontworpen door Helge Flo, ontwerper bij Cheap Monday. De monturen hebben opvallende kleurcombinaties zoals een oranje legerprint met blauwe accenten. Ieder montuur is voorzien van een verborgen inscriptie. De collectie is al verkrijgbaar.

Aanwinst
De brillenketen is blij met de samenwerking. “Met grote trots presenteren wij Cheap Monday als nieuwste aanwinst in onze collectie. Een eigenzinnig merk dat met geen enkel ander merk te vergelijken is. Hun uitgesproken stijl zie je duidelijk terug in de monturen en zijn een mooie aanvulling op onze huidige range. Het Zweedse merk is in ons land vooral bekend bij bloggers, hipsters en studenten. Sinds 2008 is het onderdeel van H&M. Door deze en onze samenwerking zetten ze een goede stap in de richting van het veroveren van de rest van ons land”, meldt Specsavers