TOP

Frans brillenmerk Polette opent eerste winkel in Amsterdam

Brillenmerk Polette is bezig met internationale expansie. Onlangs opende het merk de allereerste winkel, in Amsterdam.

Het brillenmerk Polette heeft haar eerste winkel niet in thuisland Frankrijk geopend, maar in Amsterdam. Het opende onlangs zijn deuren op de Kinkerstraat in Oud-West. Het merk wil dit jaar vanuit Amsterdam verder werken aan een internationale expansie. Dit meldt het merk in een persbericht.

 

Tot voor kort waren de brillen alleen online verkrijgbaar. Vanaf nu kunnen de brillen ook gepast worden in de officiële winkel in Amsterdam. Rijen brillen in allerlei kleuren zijn te vinden in het pand aan de Kinkerstraat. Tijdens de opening van de winkel vertelde de oprichter Pierre Wizman en Managing Director Pauline Cousseau over het DNA van het merk. “De grootste uitdaging die ik ooit hebt gehad was blut zijn. Zonder geld moeten we oplossingen zoeken en veranderen. Hieruit is Polette geboren”, aldus de oprichter.

 

Polette winkel Amsterdam 3

 

Polette winkel Amsterdam 1

 

Polette winkel Amsterdam 4

 

Polette heeft monturen vanaf €6,99 en (optische) glazen vanaf €9,99. De brillen variëren van klassiek tot mega funky. Met elke week een nieuwe levering blijft de collectie vernieuwend. Daarnaast verkoopt het merk ook zonnebrillen. Op de dag van de opening werd de limited editon California collectie gelanceerd.

Polette California Collectie 1

Polette California Collectie 5Polette California Collectie 7

 

Polette California Collectie 3Polette California Collectie 4

   

De winkel van Polette is te vinden aan de Kinkerstraat 288 in Amsterdam.