TOP

Carl Denig opent nieuwe winkel in Den Haag

Carl Denig heeft dinsdagavond op de Korte Poten in Den Haag een nieuwe winkel op feestelijke wijze geopend. Nadat de winkel aan het Bleijenburg verdween, is de outdoorzaak nu dus weer terug in de residentiestad.

Gert Jan Nauta, mede eigenaar van Carl Denig, is uitermate tevreden met het 330 vierkante meter grote resultaat. “Het is een heel mooie winkel geworden waar ik veel van verwacht.” Met de locatie in het centrum van Den Haag mikt Carl Denig op een andere doelgroep dan met de overige twee winkels, in Amsterdam en Nieuwegein. “Die winkels liggen meer buitenaf en zijn bedoeld voor mensen die er bewust naar toe komen. Deze winkel mikt ook op de toevallige passant.”

Voor tenten en kampeerspullen is geen ruimte, de vestiging in Den Haag verkoopt voor het grootste deel kleding. De winkel is opgedeeld in een aantal kleine shop-in-shops. Merken zoals Bergans of Norway, Icebreaker, Mammut, The Northface, Fjäll Raven en Millet zijn op die manier goed vertegenwoordigd.

Nauta: “We hebben gekozen voor merken waarmee we het grote publiek kunnen bereiken. Merken die functionaliteit en stijl combineren. Kleding die niet alleen van pas komt bij een outdoorvakantie, maar ook tijdens een stedentrip. Ik zou het een outdoor, lifestyle en travel-shop willen noemen.”

 

Kans maken op kleding van Bergans of Norway? Klik hier!