TOP

Bergans opent in Den Haag eerste shop-in-shop buiten Scandinavië

Bergans of Norway heeft voor het eerst een shop-in-shop geopend buiten de Scandinavische landen. De nieuwe Carl Denig winkel in Den Haag krijgt die eer.

De opening van de nieuwe Carl Denig winkel, gisterenavond, was voor de mensen van Bergans of Norway daarom een bijzondere gebeurtenis. Ragnar Jensen, de Noorse General Manager van het bedrijf, was er zelfs speciaal voor naar Den Haag gekomen. “We hebben ongeveer twintig shop-in-shops in Noorwegen en een aantal in Zweden. Maar nog niet in de rest van Europa. Ook al doen we het daar de laatste tijd erg goed.”

De shop-in-shop is prominent aanwezig bij de ingang van de winkel. Jensen: “Het ziet er prachtig uit. We hebben niet voor niets voor Nederland en voor Carl Denig gekozen. Al zeventig jaar lang heeft Bergans een goede band met Carl Denig. En Nederland is voor ons een belangrijke exportmarkt.”

Jensen hoopt dat er meer shop-in-shops gaan volgen. “Ook richting de Duitstalige landen groeit onze export erg snel, dus daar liggen zeker mogelijkheden. Dat hangt mede af van hoe het in Den Haag gaat lopen. Maar ik heb er heel veel vertrouwen in.” Bergans of Norway vierde vorig jaar alweer de honderdjarige verjaardag, maar is vooral de laatste vijftien jaar aan een groeispurt bezig.

 

Kans maken op kleding van Bergans of Norway? Klik hier!