TOP

ByFar introduceert babydenim Phatoak Mini en voorraadlabel Fresko

Margreet Beuving van By Far, bekend van de labels Hound, Koin is agent geworden van het nieuwe voorraadlabel voor meiden Frezko en heeft de babydenimlijn Phatoak onder haar hoede genomen.

Phatoak is een street-couture label van de Nederlandse ontwerpster Natasja van den Elzen. Geinspireerd door haar baby bedacht zij in 2009 de babydenimcollectie Phatoak Mini.

Het concept van de nieuwe babylijn is net als de dameslijn een cominatie van stoer met streetwearinvloeden en de luxe touch van couture.

Natuurlijk is er rekening gehouden met het draagcomfort voor baby’s met extra zachte stretchdenim. De maten lopen van 62 tot en met 92. De rozet die op elk item in de dameslijn prijkt, is speciaal aangepast op de babylijn.

De dameslijn van Phatoak werd enkele jaren geleden bekend door een hele nieuwe snit jeans gedragen door vele BN’ers. Het gaat om hier een boyfriend fit met laag verlengd kruis en smalle pijpen.

De naam Phatoak spreek je overigens uit als ‘vet ook’, wat in Nederlands natuurlijk klinkt als ‘vet ook’ en daarmee verwijst naar ‘slang’ voor stoer en te gek. En dat is precies wat het label wil uitdragen. De collectie ligt eind augustus in de winkel.

Korte termijn voor tienermeiden: Frezko
Margreet Beuving is agent van de Deense labels Frezko, Hound en Koin voor Nederland. Frezko brengt een korte termijncollectie voor tienermeiden. Hound brengt een totaalcollectie met een noos- programma in jeans met de modellen Snake, Snakey en Gangster in Raw blue en black en coated white. Winkelverkoop bedraagt 49,95. Voor Koin zijn dat de modellen Pixel en Honey. Beide merken houden in de maand na levering voorraad aan in jeans. Hound en Koin leveren 3 x per seizoen.