TOP

Bruin is het nieuwe grijs en oranje het nieuwe geel in de herfst- en wintercollectie van Fraas.

Fraas stelt Moeder Aarde centraal. De natuur speelt een hoofdrol in de collectie, die te zien is in de nieuwe showroom van Beautiful U Modeagenturen.

Het eerste trendthema, Domesticated Nature, speelt in op het idee van respect voor Moeder Aarde en dankbaarheid voor het plantenrijk. We zien sportieve elegante moirées, zachte landschappen, tedere bloemenprints en toile de jouy in een variatie van materialen en kleuren als brons, kaki en groenblauw.

De recycling capsule range is geïntegreerd in het Domesticated Nature trendthema. Gerecyclede materialen worden hierin onder de naam TH!NK-Edition gepresenteerd als nieuw herboren accessoires. De reden hiervoor: “Er is namelijk geen Planeet B”. Elk item in de recycling capsule range is gemaakt van gerecyclede vezels. Dit bespaart hulpbronnen, vermindert afval en beschermt het milieu, maar het geeft ook een extra portie goed gevoel tijdens het dragen.

Het thema Horse Play vindt eveneens inspiratie bij de beste ontwerper, Moeder Natuur. In een klassieke country cottage stijl met een Brits tintje dartelen vossen, jachthonden en paarden door een omgeving van gespen, millefleurs en een ruitpatroon. Nieuwe warme kleuren als Orangeade, ietwat eigenzinnig in plaats van opzichtig, de kleuren van kruiden en verschillende tinten bruin bepalen het modebeeld van vandaag.

Met het thema Punk Queen brengt Fraas een collectie die flirt met de geschiedenis en prioriteit geeft aan solidariteit tussen vrouwen. Barokke kleding, architectuur en schilderijen versmelten met de wereld van de punk. Hier ontmoeten dromerige ontwerpen de (bad girl) koninklijke tartans, brokaat ontmoet wilde graffiti harten en kettingontwerpen gaan samen met rozen. Knalrood, felroze, fuchsia en paars worden afgezwakt door donkere of smoky achtergronden.

Nieuwe showroom

Benieuwd naar de collectie van Fraas? Deze is op afspraak te zien in de nieuwe showroom van Beautiful U Modeagenturen in het World Fashion Centre. (showroom 1.10.04). Hier is zowel de actuele herfst- wintercollectie van Fraas te vinden met korte termijnlevering als de nieuwe voororder voorjaarscollectie.De verkoopprijzen van Fraas lopen uiteen van €25,95 tot €89,95. De marge bedraagt 2.7.

Beautiful U ModeagenturenLoes Ruurs
loes@beautiful-u.nl 
M. +31-(0)6-28264903