TOP

Ook de moderetail ontdekt de kracht van Atelier Rebul

Ook de moderetail ontdekt de kracht van Atelier Rebul, het in Nederland sterk groeiende home-, body- en skincare-merk.

Voor veel retailers is het een nieuwe productgroep: home, body en skincare. Een interessante en populaire productgroep, die naast de kleding aangeboden kan worden in mini shop-in-shops.

Naast de geurbeleving die het totaalbeeld en de beleving in de winkel versterkt, blijkt het ook een uitkomst te zijn om extra omzet en traffic te genereren naast de kleding. De productgroep heeft een vaste marge en kent geen uitverkoop.

In de huidige tijd zijn mensen zich nog meer bewust van hygiëne, kwaliteit in uiterlijke verzorging en is het besef om het thuis gezellig te maken enorm gegroeid. Het verschil in product ten opzichte van mode is dat je het voor jezelf maar ook als cadeau voor iemand anders kan kopen. En alles gaat een keer op. Daardoor ontstaat er een vaste roulatie in de verkochte producten. De importeur van Atelier Rebul maakte door de enorme populariteit dan ook een groei door van maar liefst 600 procent het afgelopen half jaar.

In Nederland is Atelier Rebul sinds augustus 2019 actief met een eigen showroom in Amsterdam Noord en werkt inmiddels met 125 retailpartners samen. Begin oktober gaat de eerste monobrandstore open in Amsterdam, waarna er meer gaan volgen in de vorm van een franchiseconcept.

Het verhaal achter Atelier Rebul

De Franse Apotheker Jean Cesar Rebul vestigde zich in 1895 vanuit Parijs in Istanbul. Het 125 jaar oude merk wat zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën combineert is dé expert in parfums, huid- en lichaamsverzorging. Zo zijn al de producten van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Atelier Rebul kan op die manier perfect voldoen aan de moderne behoeften en de hoogste individuele eisen van vandaag.

Ontdek de gehele collectie in onze showroom of beleef een introductie bij jou in de winkel. Atelier Rebul exposeert ook op de aankomende Show-Up beurs van 27 en 28 september 2020.

Unique selling points

  • Luxe uitstraling
  • Commerciële prijs met een moderetailmarge
  • Hoge omzet per m2
  • Alles op natuurlijke basis, minerale oliën en parabenen-vrij
  • Meer dan 350 verschillende artikelen
  • Shop in shop formule mogelijkheden
  • Uitgebreid POS-materiaal beschikbaar
  • Marge vast, geen uitverkoop
  • Alle producten uit eigen atelier

Meer informatie:

www.atelierrebul.nl
Johan van Hasseltweg 20A Amsterdam
06-52696132
info@brand-studio.nl