TOP

Atelier Rebul opent eerste mono brandstore in Amsterdam

Het prestigieuze home-, body- en skincare merk Atelier Rebul heeft onlangs de deuren geopend van de eerste Nederlandse mono brand store aan de Beethovenstraat 62 in Amsterdam.

Het betreft een soft franchiseformule waar veel animo voor blijkt te zijn en waarvoor momenteel meerdere aanvragen worden bekeken. De locatie in Amsterdam sluit perfect aan bij het merk, en is een uitgesproken kans om het – in Nederland relatief nieuwe merk – nog beter op de kaart te zetten. De consument kan de gehele Atelier Rebul experience verwachten in de Beethovenstraat, waar de complete collectie getoond wordt.

Het interieurontwerp van de winkel is geïnspireerd op de tijd van toen, met oude apothekerskasten, marmeren presentatietafels en robuuste fabriekslampen, zoals deze destijds ook bij de 1e winkel in Istanbul gebruikt werden, zo’n 125 jaar geleden. Bij binnenkomst in de winkel wordt je omgeven door een zee van bloemen, die centraal staan in de vele geurnoten van de parfums van Atelier Rebul.

De timing van de opening van de winkel is bewust gekozen en valt tegelijk met de aanvang van de gifting periode, waarbij het inkopen hiervan vroeger dan ooit tevoren al begonnen is. Atelier Rebul Nederland ziet dan ook dat er vele aanvragen binnenkomen vanuit retailers die het assortiment dat zij aanbieden in de winkel breder willen neerzetten, en daarbij ook profijt willen halen uit de mogelijkheden om gifting sets aan consumenten aan te bieden.

Binnen het assortiment van Atelier Rebul zijn er in combinatie met de geurtype, diverse geschenk set mogelijkheden om het perfect te presenteren als cadeau. Naast de mono brand store werkt atelier rebul met mini shop in shop formules om het merk een duidelijke eigen plaats te geven bij de (mode) retailer.

Over Atelier Rebul;

De Franse Apotheker Jean Cesar Rebul vestigde zich in 1895 vanuit Parijs in Istanbul.  Het 125 jaar oude merk wat zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën combineert is dé expert in parfums, huid- en lichaamsverzorging. Zo zijn al de producten van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Atelier Rebul kan op die manier perfect voldoen aan de moderne behoeften en de hoogste individuele eisen van vandaag.

Ontdek de gehele collectie in onze showroom te Amsterdam of beleef een introductie bij u in de winkel.

info@brand-studio.nl
06-52696132
www.atelierrebul.be