TOP

Wasmiddel, wasverzachter, wasparfum: in één adem genoemd, in één moeite gekocht

Mr & Mrs Fragrance heeft een prachtige serie wasparfums gecreëerd die functionaliteit combineert met een gevoel van geborgenheid en welbehagen.

We doen er alles aan om kleding zo schoon mogelijk uit de wasmachine te laten komen, kreuken te herstellen, plooien glad te strijken. Waarom zou je ze dan ook niet zo lang mogelijk fris te willen laten ruiken? Na het wasmiddel kwam de wasverzachter, nu is het tijd voor het wasparfum. Het is geen toeval dat 2020 hét jaar bij uitstek is om dit volledig nieuwe product te introduceren. Door corona werken we meer dan ooit van huis uit en zijn we vaker thuis. Wie de hele dag onderweg is koopt autoparfum, wie veel thuis is, schaft huisparfums aan. Mr & Mrs Fragrance zet hierin een stap verder: ook in de kinderkamer en de slaapkamer moet het frisser ruiken. Wie na twee weken de gewassen lakens uit de kast haalt wil dat ze nog net zo lekker ruiken als toen ze net uit de wasmachine kwamen. Wasparfum.

Mr & Mrs Fragrance heeft een prachtige serie wasparfums gecreëerd die functionaliteit combineert met een gevoel van geborgenheid en welbehagen. Een serie van parfums voor stoffen en wasgoed die goed voor jou zorgen en de dingen waar je van houdt, ontwikkeld door Italiaanse meesterparfumeurs, geïnspireerd door de frisheid van traditioneel gedroogd wasgoed. De collectie bestaat uit een geur-neutrale wasverzachter, PH neutraal, geschikt voor alle wasgoed, die het strijken gemakkelijk maakt en anti-statisch is. De wasparfum die je hieraan kunt toevoegen is verkrijgbaar in vier uiteenlopende geuren. Dit wordt aangevuld met textiel-spray en geurkaarten voor in de kast en lade. Het product is uniek. Als detaillist kunt u zich hiermee positief onderscheiden, want het wasparfum van Mr & MrsFragrance komt nergens zo goed tot zijn recht als op de winkelvloer, met een mooie presentatie en bewegende neusvleugels bij uw geïnteresseerde klanten. Voor wasparfum gaat de consument blijvend terugkomen naar uw winkel.

Wil je jezelf overtuigen? Vraag dan via de QR-code een set testers aan en vertel ons wat je ervan vindt of klik op
https://b2b.e-brands.nl/nl/proefpakket-laundry/

Je kan ook contact opnemen met:
E-BRANDS+
tel: +31 76 7002014
loes@e-brands.nl
http://www.e-brands.nl