TOP

Bread & Butter start met kinderkleding

Zoals we in januari op www.textilia.nl al hebben aangekondigd is er op de aankomende zomereditie van Bread & Butter in Berlijn ook kindermode te vinden. Gepland staat een 5000m2 grote kindersectie.

Ben Sherman, Closed, Custo Growing, Desigual, Hackett, Japan Rags, Little Cerise, Pepe Jeans Junior, Replay & Sons, Scotch R’belle en Scotch Shrunk hebben hun handtekening al gezet. In totaal gaat het volgens de organisatie om 40 tot 50 labels. De beurs moedigt inkopers aan hun kinderen mee te brengen. Daarvor is namelijk kinderopvang geregeld in de Kids Club, gelegen naast het Kids Camp, de plaats waar alle kindermodemerken bijeen zijn gebracht. Beide liggen centraal in de beurshal.

Bread & Butter is niet de enige beurs die zich toelegt op kinderkleding. Afgelopen seizoen startten White Milaan met White Kids en Who’s Next Paris met Le petit Who’s Next. In Kopenhagen werd een tweede kindermodebeurs gestart.  Naast Ciff Kids kun je daar sinds afgelopen winter ook naar CPH Kids.

Bread & Butter vindt plaats van woensdag 7 juli tot en met vrijdag 9 juli 2010 plaats in de voormalige luchthaven Berlijn Tempelhof.