TOP

Bracht het Paasweekend 2011 een topomzet in kinderkledingwinkels?

Pasen 2011 vestigte een warmterecord, maar brachten de lentefeestdagen daarmee ook een topomzet in de kindermodewinkels?

Mooi weer en kinderkledingverkoop gaan samen, zolang de temperatuur niet te hoog oploopt. Hier en daar werden temperaturen van 25 graden gemeten, terwijl het aan de kust zo’n 16 graden bleef. Helaas leek het erop of het afgelopen weekend toch te warm was voor een rinkelende kassa.

Nederland mocht er dan massaal op uit zijn getrokken, maar de behoefte aan een topomzet was er ook. “Ik kan alleen maar hopen dat Pasen een topomzet brengt”, reageert Janet op het artikel van vorige week over de Paasverkoop 2011. De Paasdagen moesten toen nog beginnen. “Het seizoen tot nu toe is niet erg veelbelovend”, stelt Janet.

Stuntkortingen
“Wat wil je ook met al die webwinkels die afgelopen weekend al 20% korting gaven op hun hele collectie”, vindt Janet. “Niet normaal. En wat te denken van de Bijenkorf en V&D met hun dolle dagen en wat al niet meer. Het zal wel een teken aan de wand zijn anders doe je dat toch niet. Ik word er in ieder geval niet goed van en ik denk velen met mij.”

Slippers en sandalen
Sander die eigenaar is van een kinderschoenenwinkel verwachtte echter dat ouders al voor het weekend de nieuwe slippers en sandalen zouden kopen. “Daarmee hebben ze zaterdag de tijd om te genieten van het weer!”Bij hem is de verkoop van ‘gewone’ schoenen stil gevallen.

Hoe was het bij jou in de winkel? Reageer hieronder