TOP

Bodyfashion Tradefair: zomermode en gezelligheid

Van zondag 5 tot en met dinsdag 7 augustus is het weer tijd voor de zomereditie van de Bodyfashion Tradefair in het Bodyfashion Center te Amersfoort.

Op de beursvloer zijn, naast de 60 permanente showrooms, ruim 30 exposanten aanwezig die hun bodyfashioncollecties voor zomerseizoen 2013 presenteren. Dé kans om in één keer het nieuwste aanbod van lingerie, loungewear, nachtmode, beenmode en natuurlijk badmode te ontdekken.

Nieuwe namen
Helen Ypma, manager Bodyfashion Nederland is er al helemaal klaar voor. “Ondanks dat aanbieders en retailers zich bewust zijn van de moeilijke tijden binnen de branche is een bezoek aan de Bodyfahion Tradefair volgens mij een must. Zondere enige verkoop- of inkoopverplichting is het mogelijk om langs werkelijk alle collecties te lopen en een bezoek te brengen aan de nieuwe showroomhouders en de tijdelijke exposanten.” De nieuwe, permanente showroomhouders op de eerste etage zijn Teidem, Magic, DBA, Match, Madame Supertrash en Lingerie Network. Gloednieuwe beursdeelnemers zijn C.S. (Hanky Panky), Maison Lejaby, Alan Red, Pamelia Fashion, Topshopgroep, Van Es Home/PIP Studio en V&S Agenturen.

Extra’s
Het bestuur heeft ook deze editie gezorgd voor allerlei extra’s. Ypma: “Tijdens de beursdagen is Fashion Cheque aanwezig met een zeer gunstige aanbieding. Hiermee wil Fashion Cheque zoveel mogelijk lingeriespeciaalzaken enthousiasmeren om als acceptatiepunt te fungeren, met de cheque heeft de consument een extra tool in handen om aankopen te doen bij de lingeriespeciaalzaak.” Pro Image is aanwezig met flash mobs op de eerste etage op zondag en maandag. Aan de inwendige beursbezoeker wordt ook gedacht, zo is er een ijscoman aanwezig en zijn er smoothies verkrijgbaar (waar VBN-retailleden een waardecoupon voor hebben ontvangen) én is er cateringplein op de tweede verdieping. Een gratis shuttlebusservice vervoert de bezoekers vanaf het Karwei parkeerterrein naar en van het Bodyfashion Center.

Meer informatie is te vinden op www.bodyfashiontradefair.nl/tradefair.