TOP

Binnenkijken bij Summum in de Hartenstraat

Summum Woman opende donderdag 2 april haar flagshipstore in de Amsterdamse Hartenstraat. Neem hier alvast een kijkje in het smaakvol ingerichte historische pand.

Het pand uit 1725 aan Hartenstraat 6 in Amsterdam was ooit de tabakszaak van de Gebroeders Ploos van Amstel. De houten tabaksrollen aan de gevel getuigen hier nog van. Samen met ontwerpstudio Bricks Amsterdam heeft Summum Woman het historische pand een update gegeven, met behoud van zo veel mogelijk oorspronkelijke elementen. Eeuwenoude bakstenen muren en houten vloeren worden afgewisseld met strakke metalen display constructies en zachtroze jacquard paskamer-gordijnen. Achterin de winkel is een eigen hoek voor Summum Studio, de hoogwaardige en tailormade collectie voor de zakenvrouw.

SummumSummumSummum 

Het Nederlandse vrouwenmodemerk Summum Woman werd in 1998 opgericht door Jos en Jorien Wijker. Inmiddels zijn er 700 verkooppunten in 14 Europese landen. De winkel in de Amsterdamse negen straatjes is de derde winkel voor Summum Woman, dat al winkels heeft in Bergen en Heemstede.

SummumSummumSummum

SummumSummumSummum