TOP

Bijzonder winkelconcept Damage Playground opent in Rotterdam

Rotterdam is met de Damage Playground een bijzonder winkelconcept rijker. Aanstaande zondag opent de ruimte officieel.

Damage Payground is meer dan alleen een modewinkel. Naast herenmode gaat de zaak ook tijdschriften, boeken, muziek en interieur verkopen. Ook dient de Playground als creatieve ruimte en galerij.

Opening
De nieuwe winkel aan de Hillelaan 29 in Rotterdam wordt aanstaande zondag om 13 uur officieel geopend door wethouder Korrie Louwes. Tussen 12 en 17 uur houdt de Playground open huis, waar bezoekers kennis kunnen maken met de oprichters van het initiatief, de broers Alexandre en Anibal Furtado.

Creatief proces
De initiatiefnemers van Damage Playground willen meer doen dan alleen het verkopen van artikelen. Ze brengen ook het verhaal en het creatieve proces achter het materiële naar voren binnen hun concept. De ruimte in Rotterdam is hier op aangepast, er kunnen verschillende functies in gecombineerd worden.

On- en offline
Damage Playground mixt online en offline. Zo zijn de fysieke winkel en de webshop met elkaar geïntegreerd. Klanten krijgen de mogelijkheid om online hun gewenste stijl te mixen en matchen, maar dit kan ook in de winkel zelf door middel van zelf ontworpen ‘human hangers’.