TOP

Bij de Elle Style Awards aanwezig via livestream

Wie niet voor de Elle Style Awards 2011 is uitgenodigd, kan het modespektakel aanstaande donderdagavond tóch meebeleven. De Elle Style Awards 2011 worden dit jaar namelijk live gestreamd op Elle.nl/live vanaf 20.00 uur.

Aanstaande donderdag reikt modemagazine Elle haar jaarlijkse Style Awards uit in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Vanuit huis kan donderdag iedereen met een internetaansluiting BN’ners spotten bij de entree, achter de schermen spieken, outfits checken en genieten van de show want de uitreiking wordt dit jaar live gestreamd. Het thema en dresscode van de avond: Rock-‘n-Royalty. Op het programma staan drie catwalkshows, gevolgd door de huldiging van de meest talentvolle jonge modestilist én de meest stijlvolle bekende Nederlandse vrouw van het jaar.

Nominaties
Genomineerd voor de Personal Style Award zijn musicalster Noortje Herlaar, actrice Sylvia Hoeks, actrice Halina Reijn, Stacey Rookhuizen, zangeres Wende Snijders en schrijver Naema Tahir. Vorig jaar ging zangeres Giovanca met deze prijs naar huis.

Na afloop van de prijsuitreiking volgt een Rock-‘n-Royal afterparty met onder meer een optreden van Elle Bandita. Host van de avond is acteur/presentator Tygo Gernandt.

Social Media
Iedereen met een Twitter- of Facebook-account kan op de show reageren. Wanneer de hashtag#ESA2011 gebruikt wordt, verschijnt de reactie real time op het scherm naast de videobeelden én op een scherm in de Stadsschouwburg. Dat betekent dat zowel het publiek ín de zaal als buiten de zaal via deze sociale media de hele avond met elkaar kan communiceren.

Bekijk de uitreiking van de Style Awards hier (donderdag vanaf 20 uur)