TOP

Bestseller vrouwenmode: Salon24 in Roermond

Ook benieuwd wat je collega het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met Salon24 in Roermond.

“De bovenstukken van het merk Oui Moments gaan heel goed”, vertelt Marita David, eigenaar van Salon24 in Roermond. “De T-shirts en pullovers van het merk vallen goed in de smaak. Vooral de T-shirts. Die hebben wel een kort mouwtje, maar net iets langer dan de gemiddelde korte mouw. Vrouwen van een wat hogere leeftijd vinden het prettig om hun armen net wat meer te bedekken en kunnen ze zo toch korte mouwen dragen. Onze doelgroep begint bij de leeftijd van 40. De prijs van zo’n shirtje begint bij €49. Van het merk Riani verkopen we de twinsets goed. Dat komt door de uitstekende pasvorm en de goede kwaliteit van het stof. Een jasje is weer redelijk stug, terwijl een vestje fijner zit. Doordat het topje en het vest als set bij elkaar horen ziet het er toch heel gekleed uit. Zo’n setje kost €250.”

“De jurkjes van het merk Caroline Biss verkoop ik ook goed omdat het jong en vrouwelijk is met een heel eigen uitstraling. De jurkjes zijn gemiddeld €199. Wat ook goed gaat zijn de broeken van Rosner. Deze zijn gewild vanwege de grote verscheidenheid in pasvormen. Hiervan gaan vooral de wat meer uitgesproken broeken goed. Een goede broek kost €129. In het algemeen mag ik niet klagen hoor, ik ben voor de tijd waarin we nu zitten best tevreden.”

Salon24
Hamstraat 24
Roermond
0475 333647