TOP

Bestseller Vrouwenmode: Mode Only Ladies*

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Wilma Mol, eigenaar van vrouwenmodewinkel Mode Only Ladies in Edam: “De 40 plus-vrouw is erg enthousiast over Angels Jeans Wear.”

Broeken van Angels Jeans Wear doen het altijd goed”, vertelt Wilma Mol, eigenaar van vrouwenmodewinkel Mode Only Ladies in Edam. “De jeans hebben een hoge taille en hebben een perfecte pasvorm. Vooral de 40 plus-vrouw is hier erg enthousiast over, omdat zij daar behoefte aan heeft. Het skinny-model verkoopt nog steeds het best, omdat dit het modebeeld is. De jeans kosten 79 tot 99,95 euro. “

Fotoprint

“Ook T-shirts van Catwalk Junkie doen het goed. Dit seizoen zie je ze vaak in het zwart en grijs. Misschien een beetje saai, maar dat is nu de trend. Vooral de T-shirts met een fotoprint, van bijvoorbeeld een gezicht, worden veel verkocht. De shirts kosten 44,95 euro.”

Jassen in de uitverkoop

“Ook al ging het niet heel dramatisch slecht, de winterjassen zijn wel wat achtergebleven in de verkoop. Dit komt doordat het lang warm is gebleven. Nu komt de verkoop trouwens wel op gang, omdat de jassen in de uitverkoop zijn. Mensen wachten hier op.”

Warme

“Ik denk dat ik nog veel warme oversized vesten ga verkopen, omdat het kouder wordt. De vesten zijn lang, lekker warm en elk merk heeft ze wel! Van grijs tot turquoise naar zwart: ik verwacht veel van alle kleuren.”

Modeshow

“Eind november organiseerde Mode Only Ladies een modeshow waarin de nieuwe collectie van de merken werd gepresenteerd. Toen verkocht ik al veel feestkleding. De klanten zijn er elk jaar vroeg bij, dat is altijd al zo geweest in mijn winkel.”

Mode Only Ladies
Kleine Kerkstraat 11
1135 AT Edam