TOP

Bestseller vrouwenmode: Melody in Leusden*

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan René Roof, eigenaar van kledingwinkel Melody in Leusden. “We verkopen veel shirtjes en blouses met lange mouwen van Studio Mo.”

“De shirtjes met lange mouwen doen het erg goed. Vooral de shirts van de merken Object, Geisha en Studio Mo zijn erg populair. De kleur aqua springt eruit. Shirts met lange mouwen zijn makkelijk te dragen. Je kan ze onder een jasje dragen, maar als je op kantoor zit en je wilt je jasje uitdoen staat het nog steeds netjes. Daarom denk ik dat het een populair product is.”

Blouses

“Ook verkopen we veel luxe blouses. De poederkleuren doen het erg goed van het merk Studio Mo. De prijs ligt op 69,95 euro. Het is een populair product omdat blouses het modebeeld zijn.”

Winterjassen

“Dit seizoen lopen de jassen minder goed. Dat heeft twee redenen. Allereerst het weer: het is nog niet heel koud geweest. En ten tweede zijn de klanten over het algemeen wat terughoudender. Ze oriënteren zich goed wat er overal verkrijgbaar is en wachten met het kopen tot het echt goed koud wordt.”

Miinto

“Zelf hebben we tijdelijk een eigen webshop gehad, maar hier zijn we mee gestopt. We krijgen elke dag meerdere leveringen binnen en het is voor ons onmogelijk om dan de webshop up to date te houden. Daarom hebben we nu op Miinto een eigen webshop, waar we een deel van ons assortiment aanbieden. Een groot voordeel hiervan  is dat je landelijke bestellingen binnenkrijgt en dat er minder wordt geretourneerd. Veel mensen die iets via Miinto bestellen hebben het product al eens gepast in de winkel en zoeken online of het artikel nog in de juiste maat verkrijgbaar is.”

Melody
Kooikersgracht 1
3831 NG Leusden
www.melodyfashion.nl