TOP

Trendsafari – Nog een week!

Boek snel de laatste kaarten! Wil je als een van de eersten weten wat de modetrends worden? Kom dan op 12 januari 2015 naar de trendpresentatie van trendforecaster Jan Agelink in Amsterdam. Textilia-abonnees betalen slechts €75,-.

Trendsafari_banner

  

    J a n  A g e l i n k  |  Z o m e r  2 0 1 6  |  B l o g  |  T e x t i l i a  E v e n t s                                       


T R E N D S A F A R I   2 0 1 6

logo20Jan20Agelink2020langwerpig    

directinschrijven


P R O T O T Y P E 

Textilia’s trendforecaster Jan Agelink gaat ‘op safari’ naar een inspirerende locatie, waar hij nieuwe ontwikkelingen bespreekt en diverse trends voor zomer 2016 presenteert op het gebied van lifestyle, mode en design. Op 12 januari 2015 is hij in het A-Lab in Amsterdam.

Nieuw tijdperk
Samen met het volwassen worden van de generatie ‘digital natives’ breekt er een nieuw democratisch tijdperk aan met betrekking tot  het ontwerpen en maken van producten.  Nieuwe productiemachines, zoals bijvoorbeeld de 3D-printer, worden aangestuurd door computers die we elke dag gebruiken. Deze digitale fabricage is daarmee voor een groot publiek toegankelijk en zal het productieproces radicaal veranderen. Massaproductie is immers niet langer nodig om producten betaalbaar te maken. Een enkel product kan persoonlijk en op maat worden gemaakt. Zo wordt het prototype gelijk het eindproduct!

Wat betekent dit voor jou?
Trendwatcher Jan Agelink laat in de Textilia Trendsafari voor seizoen zomer 2016 zien wat de innovaties betekenen voor jou als bedrijf, merk, designer of winkel. Hoe gaat de klant om met de nieuwe ontwikkelingen? En natuurlijk heeft Agelink in zijn presentatie veel ruimte voor inspiratie op het gebied van lifestyle, mode en design voor het zomerseizoen 2016, met informatie over materialen, silhouetten en kleuren.

Inspirerende locatie
De Trendsafari vindt dit keer plaats in A-Lab, hét innovatielab van de digitale fabricage in Amsterdam Noord (www.a-lab.nl). Dit voormalige laboratorium van Shell, gelegen tussen het culturele uitgaanscentrum Tolhuistuin en het Eye filmmuseum, is sinds juli 2013 geopend. Het gebouw huisvest multidisciplinaire creatievelingen op het gebied van nieuwe media en technologie. 

directinschrijven


Datum:    12 januari 2015
Locatie:  A-LAB Amsterdam
Tijd:    10:00 tot 12:30
Prijzen:   
€ 89,- p.p
  € 75,- voor abonnees van Textilia,
Schoenvisie & Bengels


Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en € 3,95 administratiekosten.

Tot 4 weken voor aanvang van het evenement kunt u annuleren. Wij brengen dan 25% van de deelnameprijs als administratiekosten in rekening. Bij annuleren binnen 4 weken voor aanvang van het evenement bent u het volledige bedrag verschuldigd. Als u verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven.


Sfeerimpressies voorgaande Trendsafari’s Tijdens de trendsafari van 2 juni 2014 nam Jan Agelink iedereen mee in zijn ‘Shop of Dreams’. In de hippe fietsenwinkel Vanmoof in Amsterdam vertelde Textilia’s trendwatcher alles over de trends voor zomer 2015 op het gebied van fashion, storedesign, lifestyle- en retailtrends. Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie.Dinsdag 7 januari 2014 ging Textilia – samen met haar lezers – op trendsafari met Jan Agelink. In Hotel Droog in Amsterdam schetste de trendforecaster de mode-, lifestyle- en retailtrends voor winter 2014/2015. Benieuwd? Bekijk hier het filmpje.