TOP

Bestseller vrouwenmode: Magda in Eindhoven

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan de eigenares van Magda in Eindhoven.

“De afgelopen tijd verkochten de leggings van Monique van Heist heel erg goed. Eigenlijk zijn het geen standaard leggings, maar houden ze het midden tussen een legging en een broek van trainingsstof. Wij hebben het kledingstuk in de kleuren zwart, bordeaux en grijs/blauw. Alle drie de kleuren verkochten hier heel goed. De winterversie van het kledingstuk kost bij ons 195 euro, maar vaak is de dunnere zomerversie goedkoper.” 

Monique van Heist komt niet ieder seizoen met een compleet nieuwe collectie. Als winkelier kun je in de loop der jaren wel een mooie collectie van deze ontwerpster opbouwen binnen je winkel. Ze brengt vaak dezelfde ontwerpen in nieuwe kleuren of versies uit. Onze klanten stellen die werkwijze heel erg op prijs. Van Heist maakt mooie, sobere kleding die tijdloos en stoer is. Dat valt bij onze klanten in de smaak.”

“Hier bij Magda gaan we van zeer betaalbare naar best dure kleding. Op die manier hebben we iets voor iedere portemonnee. Dat levert ons heel uiteenlopende klanten op en dat vinden we juist zo leuk. Onze inkoop doen we op gevoel, wij zijn geen cijfermatige mensen.”

Magda

Bergstraat 41
5611 JX Eindhoven

T: 040 2369069