TOP

Nieuw vrouwenmodelabel: IS.IS

Het dameslabel IS.IS komt voort uit het kinderkledingmerk KIK*KID. Het nieuwe IS.IS richt zich niet op de kids, maar juist op hun moeders.

De ontwerpen van IS.IS hebben dezelfde snit als de kinderlijn, maar de ontwerpen spitsen zich toe op de smaak van volwassen vrouwen. Momenteel brengt IS.IS het vierde seizoen uit.

 

Doel
Ontwerpster Ineke Grovenstein laat haar handschrift ook in deze nieuwe lijn terug komen. Het doel van IS.IS is dat een vrouw zich mooi en bijzonder voelt in haar kleding. Grovenstein wil dat bereiken door te werken met eenvoudige, comfortabele ontwerpen en prettig zittende materialen.

Stijl

Net zoals de snit zullen in de komende collecties ook de kleurkeuzes bij KIK*KID en IS.IS overeenkomen. Voor aanstaande winter kiest de ontwerpster voor een vrolijk en fel kleurenpalet. De zomercollectie van 2013 krijgt een stoere tint, met houthakkersruitjes en natuurtinten.

 

Doelgroep
Volgens het merk is de IS.IS-vrouw een zelfstandige en bewuste vrouw, die houdt van comfortabele en eigenwijze kleding die vrouwelijk en modieus is.

De prijzen van IS.IS starten bij 50 en lopen tot 110 euro. De marge voor detaillisten die het merk gaan verkopen is 2.5.