TOP

Bestseller vrouwenmode: Boetiek ‘t Steegje in Nes, Ameland

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Desie Hekkelman,eigenaar van 't Steegje.

Desie Hekkelman, eigenaar ‘t Steegje: “Dreamstar is een betrekkelijk nieuw Nederlands merk en populair in Noord-Nederland. Ik krijg veel klanten uit Friesland en Groningen op dit label binnen. De eerste winterlevering, die een maandje geleden binnenkwam, is de winkel uitgevlogen. Er zat veel oker en mosterdgeel in, Bij de inkoop leek me dit nog best een lastige kleur, maar blijkbaar vinden de klanten het leuk. Het wordt gecombineerd met hazelnoot, zwart en natuurlijk met jeans.”

“Vooral de broeken (€59,95) en de treggings (€49) van Dreamstar heb ik erg goed verkocht. De pasvorm is goed en de maatboog loopt tot en met 46. Goed voor de Noorderlingen die wat steviger zijn dan de dames in het westen.”

Angels Jeans is het hele jaar door ons allersterkste merk. We verkopen het hele programma met alle verschillende lengtes en wijdtes, zodat we elk figuur een broek hebben. De afgelopen periode hebben we de skinny (€79,95) het beste verkocht.”