TOP

Bestseller mannenmode: Town & Country Arnhem

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan mannenmodezaak Town & Country in Arnhem.

“Het zijn hier de pakken geweest die de afgelopen tijd heel goed liepen”, vertelt eigenaar Maarten de Jong. “Daar hoopten we ook al op, want onlangs organiseerden we een speciaal evenement om meer traffic te genereren in onze winkel.”

Op maandagavond 17 september kwamen 36 genodigden naar hotel Groot Warnsborn in Arnhem. Van deze gasten was een deel vaste klant bij Town & Country. Eigenaar De Jong vroeg aan hen een zakenrelatie mee te nemen. “Zo leerden wij nieuwe potentiële klanten kennen en kwamen die gasten voor het eerst in aanraking met ons aanbod. Het allermooiste vond ik nog wel dat er ook onderling zaken gedaan werden tijdens het diner.”

De avond wordt wegens succes herhaald. “Alle gasten ontvingen van ons een pak. Wanneer ze naar de winkel kwamen om alles op te laten meten, had je een perfect moment voor bijverkoop. Door het diner hebben meer mensen ons leren kennen. Wij zorgen er dan voor dat de klant kan kiezen uit een kwalitatief hoogstaand aanbod. het volgende diner staat gepland voor maart 2013.”

Vooral de kleur blauw valt de laatste tijd in de smaak bij klanten die zich een pak aan laten meten. “Zowel effen als in een ruit, mannen lijken zin te hebben in iets anders dan grijs of heel donkerblauw. Het mag levendig, maar het moet geen kermis worden.” Liever zien de klanten ook geen logo aan de buitenkant en mag het pak strak zitten. “Dat is ook wat wij mooi vinden en we zien dat veel klanten daar in mee gaan.”

Town & Country
Rijnstraat 57
6811 EZ Arnhem
026 4431 431