TOP

Bestseller-event in Berlijn kleiner en korter

Modebedrijf Bestseller houdt deze zomer tijdens de modebeurzen in Berlijn opnieuw een eigen event voor klanten, maar dan wel korter en kleiner opgezet dan vorige winter. Dat meldt Twnetwork.de.

In januari 2012 maakte het Deense modebedrijf Bestseller indruk door zelf een ‘minibeurs’ te organiseren met 10 van de eigen merken (oa. Jack & Jones, Vero Moda, Only en Selected) op een oppervlakte van maar liefst 7000 vierkante meter in Arena Berlin.

Nieuwe locatie

Het event krijgt komende zomer een vervolg, maar dan wel op een nabijgelegen kleinere locatie: Arena Magazin. Hier heeft het bedrijf 4000 vierkante meter tot haar beschikking. De beurs duurt dit keer bovendien één dag in plaats van drie dagen. De focus van het event ligt op de korte termijn collecties van de merken, met levering in augustus, september en oktober.

Donderdag

Bestseller presenteert de collecties op donderdag 5 juli vanaf 12.00 uur in Arena Magazin. Er rijdt een shuttleservice vanaf Bread & Butter en Premium. De dag wordt afgesloten met een feestje.